VRAGEN

Meest Gestelde Vragen Over Winsimpel
Een Account Maken Met Winsimpel?
Een account maken kun je bijvoorbeeld met je social account van facebook en google+. Met het account van facebook of google plus worden je gegevens van social media ingelezen. Winsimpel krijgt alleen je Naam en Email adres te zien. Hierdoor kun je snel en eenvoudig je account maken. Een andere optie is door het opgeven van je email adres. Hierna kan je de ontbrekende gegevens zelf invullen.
Betalen
Betalen voor Winsimpel kan vooralsnog alleen met iDeal. Veilig, snel en vertrouwd. Andere betalingsmogelijkheden staan in de planning, we houden je op de hoogte. Winsimpel werkt samen met de grootste betaalsystemen van het internet. Alle communicatie gaat via SLL, de meest veilige manier van betalen op internet.
Mijn Gegevens
Al je gegevens zijn beveiligd opgeslagen. Winsimpel verkoopt en gebruikt je gegevens niet voor derde partijen en worden alleen gebruikt door de bedrijven die de prijsvragen uitschrijven. Je ontvangt al je informatie via je winsimpel email account.
Wachtwoord Vergeten?
Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je via je login scherm je wachtwoord resetten. Klik op wachtwoord vergeten en je ontvangt een email om het wachtwoord te veranderen.
Waar Zijn De Extra Persoonsgegevens Voor Nodig?
Voor het uitreiken of uitbetalen van de prijzen hebben de bedrijven vaak je gegevens nodig, zonder dat kunnen ze de prijs niet uitreiken. Zorg er dus voor dat alle gegevens juist zijn ingevoerd.
Zijn De Prijzen Overdraagbaar?
Het kan zijn dat je met je gewonnen prijs iemand anders blij wilt maken. In sommige gevallen kan je de prijs weggeven. Hiervoor moet je contact opnemen met het bedrijf waar de prijsvraag is uitgeschreven. WinSimpel kan dit niet garanderen.
Zijn Alle Prijsvragen Echt?
Het antwoord is JA. Alle prijsvragen en akties worden door Winsimpel gecontroleerd op echtheid en/of de prijs inderdaad uitgekeerd mag worden aan de spelers van Winsimpel. Ons team is dagelijks bezig met het zoeken van de beste en leukste prijsvragen op het internet. Niet alleen in Nederland maar ook buiten Nederland.

Het winnen van prijsvragen was nog nooit zo gemakkelijk!